top of page

Om BirthYoga™

BirthYoga™ är en spännande fusion mellan olika yogaformer, pilates, mindfulness och tekniker inom mental träning och personlig utveckling som grundarna till BabyHealth omsorgsfullt skapat som svar på kvinnors unika behov. 

BirthYoga har kommit till som uttryck för hur vi genom livet upplever olika faser. Birth, födelse, syftar inte bara på själva födelsen av barn. Birth symboliserar även födelsen av oss som mammor och kvinnor i alla livets faser. Innan, under och efter graviditet och hela vägen genom klimakteriet.

 

BirthYoga bidrar med värdefulla verktyg som hjälper till att hantera förändringarna som det medför att genomgå livets olika "födslar", fysiskt såväl som mentalt och själsligt.

 

BirthYoga är till för dig och dina behov - genom livets alla årstider! 

Du är välkommen att ta del av BirthYoga genom flertalet klasser, kurser och utbildningar efter vad som passar dig;

Klasser: BirthYoga för gravida eller nyblivna mammor med bebisar, BirthYoga för fertilitet, BirthYoga under klimakteriet. 

Kurser: Kortare introduktionskurser för dig som är nyfiken på BirthYoga och vår instruktörsutbildning. Erbjuds även digitalt.

Instruktörsutbildningar: För alla som önskar specialkompetens i att undervisa i förlossningsförberedande prenatal yoga och rehabiliterande postnatal yoga. Särkilt lämplig kurs om du redan idag arbetar som yogalärare, barnmorska, kroppsterapeut, doula, personlig tränare etc.

bottom of page