top of page

sön 07 juli

|

Hamnen

Sommarkurs för gravida

En hybrid sommarkurs för dig som är gravid. Första kurstillfället är ett dagsretreat i vackra och vilsamma lokaler i Malmö. Resterande del av kursen är digital och inkluderar yogaprogram, meditation, andning- och avslappningstekniker som du kan göra hemma i lugn och ro.

Registration is Closed
See other events
Sommarkurs för gravida
Sommarkurs för gravida

Tid och plats

07 juli 2024 10:00 – 16:00

Hamnen, Skeppsbron 5, 211 20 Malmö, Sverige

Om evenemanget

En resa för dig och ditt barn i magen som startar med ett dagsretreat mitt i Malmö, i en lugn och vilande miljö.

Dagsretreatet förbereder dig även inför fortsättningen av kursen som du sedan i lugn och ro kan fortsätta med hemma när du har tid.

Detta är en kurs som vi omsorgsfullt skapat som svar på den gravida kvinnans unika behov under sin graviditet och även som en förberedelse inför förlossningen.

Kursens upplägg:

Kursdag 1 / Dagsretreat Malmö: 7 juli kl 10-16 En dag fylld av yoga, avslappning, inspiration som samtidigt ger dig möjligheten att komma bort från vardagens alla måsten. Vi fyller på, stärker och samtalar runt det som känns viktigt. Introduktion av övrigt kursupplägg/innehåll följande 5 veckor. Efterföljande 5 veckor:

Tillgång till digitalt kursmaterial inkl inspelade yogaklasser, förlossningsförberedande övningar och guidade meditationer som du kan göra i din egen takt.

Avslutningsträff live via Zoom 18 aug kl 17-18: Sista kurstillfället möts vi live via zoom. Här knyter vi ihop säcken och sammanfattar de praktiska verktyg och övningar du har fått och hur du även kan använda dem efter kursen som vidare förberedelse inför förlossningen.

INVESTERING: 1495 kr I priset ingår ett dagsretreat, en sex veckors kurs med kursmaterial samt en avslutningsträff via zoom. 

BOKNING:

maila sasha@babyhealth.se

Varmt välkommen!

Dela detta evenemang

bottom of page