top of page

Om oss

Lisa Persson
Yogalärare, doula, personlig mental tränare

Lisa är född och uppvuxen i Värmland och är idag bosatt strax söder om Malmö. Med en magisterexamen i statsvetenskap och språk har hon en bakgrund på flera internationella företag och organisationer. Med sitt sprudlande och livslånga intresse för hälsa, välmående och personlig utveckling har hon undervisat i yoga sedan 2003 och grundade BabyHealth 2008 tillsammans med Sasha Veldman Wolf. Idag arbetar hon heltid som egenföretagare inom hälsa och friskvård.

Lisa är internationellt certifierad yoga- och pilatesinstruktör, doula (ODIS), personlig mental tränare (Sverigehälsan), massör (Nordlys) och instruktör i spädbarnsmassage (IAIM) och Access Consciousness Bars facilitator.

Lycklig och tacksam mor till tre mycket älskade barn.

Sasha Veldman Wolf
Yogalärare, doula

Sasha är född och uppvuxen i Stockholm och har en internationell bakgrund. Har under de senaste åren undervisat och bott utomlands, senast i Danmark men bor sedan 2012 I Malmö. Sasha är utbildad friskvårdskonsult, internationellt certifierad instruktör i hatha- och gravidyoga, massör och  instruktör i spädbarnsmassage (IAIM)

Som gravid och nybliven mamma 2008 grundade hon tillsammans med Lisa BabyHealth.

Sedan 2015 delägare av Yoga Kendra i Malmö. 

bottom of page